Bogdana Rafolt

Dobrodošli na spletnem mestu financnopismen.si.

Vesela sem vašega obiska!

Več kot 20 let delam na področju financ in računovodstva ter sem cetificirana arhetipska svetovalka. Za sabo imam veliko poglobljenih delavnic in tečajev osebne in duhovne rasti. Na njih se je zgodilo veliko prepoznav in srečanj z lastno senco. Svoj pogled in dojemanje sveta sem dobesedno obrnila na glavo.

»Čas v katerem živimo je čas dosežkov in v tem ni najbolj pomembno kdo mi smo ali kako se počutimo. Samo, da bi nekaj dosegli, sebe preveč pogosto dajemo na zadnje mesto. In to ni nujno, da za velike cilje.

Lahko je samo želja po potrditvi drugih, da smo pridni in dobri.

Ali pa ne naredimo nič, saj se bojimo, da ne bomo finančno zmogli. Zaradi tega puščamo ob strani veliko talentov, ki bi jih lahko predali temu svetu. Predvsem ženske znamo biti takšne.

Tudi sama sem dolgo živela življenje, kot sem mislila, da »moram«.«

Želim, da se pri svojem delovanju, ustvarjanju, prejemanju in izražanju počutite samozavestno v odnosu do denarja,  ne glede na vaše ozadje ali prihodnje želje in načrte.

Danes verjamem, da sta v nas moč in modrost, da lahko razvijemo odnos do sebe in denarja.

Verjamem, da je življenje lahko pristno ter da je to tisti ključ, ki nas lahko pripelje do obilja. In to ne samo finančnega.

Verjamem, da imamo v sebi tisto modrost, ki nas lahko pripelje do srečnejšega in zadovoljnejšega življenja.

Verjamem v pristno prijaznost in da se razvijamo ne samo na področju znanja ampak tudi osebne in duhovne rasti.

Vse to lahko vključimo v naše finančno življenje.

Začnimo skupaj verjeti, da si zaslužimo!

Kako vam lahko pomagam?

Pomagam vam prepoznati denarno miselnost, ki jo nosite v sebi.  Iskreno, nežno in odprto.

Poznam  več  vidikov denarja – praktičnega, čustvenega in duhovnega.  Sama spoznavam vse te vidike odnosa do denarja, zato sem lahko praktična.

Pomagam vam prepoznati, da se vam ni potrebno držati stvari, ki vam prinašajo občutek varnosti in se ob tem v sebi počutiti nesposobne ali odvisne.

Skupaj bomo spoznali načine, kako deluje energija denarja in kakšna je vaša osebna energija delovanja v povezavi z denarjem.

V kolikor se počutite finančno ujeti in ste pripravljeni pogledati vase ter sprejeti spremembo, ki vas bo popeljala na nov nivo dojemanja denarja – dobrodošli!

 Sprememba  miselnosti glede denarja, nam spremeni  finančne izkušnje.