Bogdana Rafolt

Obožujem naravo, dolge sprehode, pse, pisane zvezke, kristale in svobodo.

Več kot 20 let delam na področju financ in računovodstva. Delala sem v več podjetjih, z več podjetnicami in podjetniki. Čeprav sem že imela sem veliko znanja in sposobnosti, sem bila hkrati polna dvomov o sebi. Pretirano delo in dokazovanje me je pripeljajo do izgorelosti.

Leta 2012 sem stopila na samostojno podjetniško pot. Odločitev je bila bolj splet okoliščin kot pa notranji vzgib. Kadar sem svojim bližnjim izražala strahove o tej poti, so mi govorili – tebi je lažje, saj si računovodkinja in ti posel razumeš.

Res je, kot računovodkinja razumem davke in finančne rezultate našega delovanja, to pa v poslu ni vse. Imela sem veliko dvomov – bom zmogla sama, bom lahko preživela, sem sploh dovolj sposobna, strah pred zavrnitvijo, neuspehom, kako se znajti v tem svetu tekmovalnosti, kako ne ponovno izgoreti….

Mi smo most med strahovi in potenciali. 

Začela sem se zavedati, da je ključ v meni. Tako sem v tem času stopila na pot osebnostne in duhovne rasti. Na arhetipskih delavnicah sem se učila prepoznavati dvome in sprejemati strahove in tako spreminjala vzorce svojega delovanja. Z meditacijami sem umirila um, skozi lemurijske delavnice sem se učila delovanja iz srca in prišla v stik s svojo žensko energijo .

Vse skupaj me je pripeljalo do raziskovanja denarne miselnosti. Tu sem našla svojo strast.  Vem – o denarju zelo neradi govorimo, ampak naš odnos do denarja nas na poti delovanja lahko precej ovira.

Kaj sem se naučila?

Dokler sem delovala iz  občutka pomanjkanja in nesigurnosti, se mi je pomanjkanje  odražalo v dejanskem življenju,  ne glede na to, kaj sem počela in kako sem se trudila. Ko sem začela prepoznavati in spuščati  nesigurnosti, sem lahko začela sprejemati sebe in svojo naravno vrednost. Zgodila se je  sprememba.

»Svoboda je rezultat tega kako vidiš, čutiš in sprejemaš sebe. »

Kako ti lahko pomagam?

Vem kako je, če se počutiš zataknjena, imaš dvome o sebi, zdi se ti, da nekaj v življenju ni ok, pa vseeno ostajaš tu kjer si, zaradi preživetja. Vem tudi kako težko je narediti spremembo – tako notranjo kot zunanjo in živeti bolj izpolnjeno življenje.  Še posebaj ženske smo v tem moško naravnanem svetu polne dvomov in nesigurnosti o sebi.

Ne bom vas učila popolnih marketinški strategij ali drugih tehnik za hiter in velik uspeh. Pomagam pa vam spoznati in sprejeti sebe in svoje darove. Ko imamo sebe, delujemo iz sebe, pride tista notranja motivacija, modrost in vedenje. Zgodi se točka našega magnetizma, ki ustvarja pretočnost delovanja.  In tako pride tudi denar.

Ne čakajte in glejte kako življenje mineva. V miselnosti o denarju (beri moški energiji) se skriva marsikaj. Pomagam vam lahko prebuditi žensko plat odnosa do denarja. Odnos do denarja je tudi odnos do samega sebe – svojih darov in talentov. Dajte si priložnost, da stopite na pot svojega potencila.

 

DENAR JE ENERGIJA NEGOVANJA!

Ko sprejmemo svoje dvome, nesigurnosti – lahko sprejmemo tudi svojo vrednost.

MISELNO O DENARJU

Finančni arhetipi (dušni darovi in naravni talenti….)

ČUSTVENO O DENARJU

Blokade, vzorci, prepričanja….

PRAKTIČNO O DENARJU

Spremljanje pretočnosti denarja.

ENERGIJSKO O DENARJU

Meditacije za energijski pretok denarja.